AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında insanı çirkin görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı çirkin görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çirkin insan görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin insanlar görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir