AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, beklenen mirasın alınacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek rızkının da genişleyeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkin görmek koltuğunun yükseleceğine, uzun ve hayırlı bir ömre yorulur.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü çirkin görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, mevki kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir