AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, imkân sahibi olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında sevdiği insanı çirkin görmek maceralara atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, planların sarkacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı çirkin görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin insanlar görmek tövbe etmeye, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin insan görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kasasının daha çok para dolacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın çirkinleştiğini görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir