AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin giymek

Kahve falında çirkin giymek

Kahve falında çirkin giymek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin giymek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek rızık eksikliği yaşayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında çirkin elbise giymek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin adamlar görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında gelini çirkin görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, aradaki buzların eritileceğine işarettir.

Kahve falında birinin çirkinleştiğini görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir