AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelini çirkin görmek

Kahve falında gelini çirkin görmek

Kahve falında gelini çirkin görmek hayırlı işe, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dileklerinin kabul olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelini çirkin gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında çirkin gelin olmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında gelini çirkin görmek zenginlik içinde olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çirkin olduğunu görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir