AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bir hayvan görmek

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin bir hayvan gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında çirkin bir hayvan görmek hataların düzeltileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek borçlarının hafifleyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin gelin olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, gözyaşının dineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü çirkin görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, başarılarının katlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek varlık içinde yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızı çirkin görmek imkânlarının azalacağına, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir