AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin elbise giymek

Kahve falında çirkin elbise giymek

Kahve falında çirkin elbise giymek her zaman hakkına sahip çıkacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin elbise giymek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında çirkin elbise giymek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında çirkin elbise görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin ayakkabı giymek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin bir gelinlik giymek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında çirkin giymek maaşının artacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah elbise giymek Allah’ın kendisinden yana olacağına, zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında açık pembe elbise giymek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir