AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin bayan görmek

Kahve falında çirkin bayan görmek

Kahve falında çirkin bayan görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ne yapacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bayan gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Kahve falında çirkin bayan görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin cüce görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çirkinleştiğini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi çirkin görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir