AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin birini güzel görmek

Kahve falında çirkin birini güzel görmek

Kahve falında çirkin birini güzel görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında çirkin birini güzel gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çirkin birini güzel görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzeli çirkin görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, evlerine dünürcü geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir