AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına alamet eder.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ortak edineceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında güzeli çirkin görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir