AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzeli çirkin görmek

Kahve falında güzeli çirkin görmek

Kahve falında güzeli çirkin görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzeli çirkin gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında güzeli çirkin görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin birini güzel görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir