AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu tükürmek

Kahve falında ağız dolusu tükürmek

Kahve falında ağız dolusu tükürmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ağıza tükürmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağız dolusu kan görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir