AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda göz görmek

Kahve falında ağızda göz görmek

Kahve falında ağızda göz görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, hastalıkların biteceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda göz gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında ağızda göz görmek yanlış bir karar verileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda kan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında ağız yarası görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ağız felci olmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ağız görmek kendini çok iyi hissedeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek onları koruyup kollayacağına, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız içi görmek ününün çoğalacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız kokusu almak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir