AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız münakaşası etmek

Kahve falında ağız münakaşası etmek

Kahve falında ağız münakaşası etmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız münakaşası etmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ağız münakaşası etmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanla münakaşa etmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında münakaşa ettiğini görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında eşiyle münakaşa etmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla münakaşa etmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle münakaşa etmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle münakaşa etmek düzenin bozulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir