AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız içi görmek

Kahve falında ağız içi görmek

Kahve falında ağız içi görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız içi gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında ağız içi görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız sütü görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işaret eder.

Kahve falında ağız yarası görmek işlerin çığırından çıkacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda diş görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda et görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda taş görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sigara ağızlığı görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir