AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, makbul olmayan işler yapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda diş olmadığını gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağızda çok diş görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ağız ve diş görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ağızda diş görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir