AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdestin eline bulaştığını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alacak yer bulamamak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında abdest almak için su bulamamak aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir