AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bulamamak

Kahve falında su bulamamak

Kahve falında su bulamamak terfi alacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında su bulamamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Kahve falında su bulamamak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su bulamamak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı bulamamak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında annesini bulamamak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol bulamamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini bulamamak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında yemek bulamamak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin evini bulamamak aynı karşılığı alamayacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir