AnaSayfa / Genel / Kahve falında çini vazo görmek

Kahve falında çini vazo görmek

Kahve falında çini vazo görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalet eder.

Kahve falında çini vazo gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında çini vazo görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çini görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çini yapmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çini görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında çini tabak görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında eski vazo görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vazoda gül görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir