AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazoda gül görmek

Kahve falında vazoda gül görmek

Kahve falında vazoda gül görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında vazoda gül gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında vazo içinde gül görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet eder.

Kahve falında vazoya gül koymak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vazoda gül görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazo kırmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulur.

Kahve falında cam vazo görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek vazosu görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında vazo bulmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında değerli vazo görmek umutlarını yitireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir