Kahve falında çini tabak görmek

Kahve falında çini tabak görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çini tabak gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Kahve falında çini tabak görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çini yapmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çini görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Kahve falında mavi çini görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında çini vazo görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı tabak almak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta turşu görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir