Kahve falında çini yapmak

Kahve falında çini yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, iyi bir patron olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, iyi habere, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çini yapmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında çini yapmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında çini tabak görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çini vazo görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi çini görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında hastaya çorba yapmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurdan ev yapmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalettir.

Kahve falında bakım yapmak maddi durumunuzun düzeleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir