Kahve falında çini görmek

Kahve falında çini görmek rakipleri mağlup edeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, iş hayatında zarar edileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çini gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Kahve falında mavi çini görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çini vazo görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında çini tabak görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çini görmek çalışmalarının artacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çini yapmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir