Kahve falında mavi çini görmek

Kahve falında mavi çini görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çini gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında mavi çini görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çini yapmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çini görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalet eder.

Kahve falında çini tabak görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet eder.

Kahve falında çini vazo görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kazak görmek karlı işler yapacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi çerçeve görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir