AnaSayfa / Genel / Kahve falında vazoda çiçekler görmek

Kahve falında vazoda çiçekler görmek

Kahve falında vazoda çiçekler görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, malının artacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında vazoda çiçekler gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında vazoda çiçekler görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vazoda beyaz çiçek görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek şansın kaçacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Kahve falında vazoda çiçek görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekli vazo görmek şen kahkahalar atacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek vazosu görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vazoya çiçek koymak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, onu cesaretlendireceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekleri vazoya koymak zamanla daha çok para elde edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir