AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak kırmak görmek

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sıkıntılarının artacağına, ömür boyu devam edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, lüksüne de lüks katacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, paranızı, ruhsal veya fiziksel durumunuzu ilgilendiren konularda yenilikler yapmanız için size akıl veren kişiler olabilir.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek girilen yolda zarar edileceğine, makamının ve ününün artacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak kırmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek içsel güvensizliklerinize, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabaklar görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında porselen tabak satın almak ticaret hayatına atılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir