AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta turşu görmek

Kahve falında tabakta turşu görmek

Kahve falında tabakta turşu görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta turşu gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında tabakta turşu görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında biber turşusu kurmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turşuluk kelek görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına işarettir.

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında turşu ekmek yemek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında turşu biber yemek her attığı adımı paraya çevireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu kuran birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir