AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını bağlamak

Kahve falında altını bağlamak

Kahve falında altını bağlamak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında altını bağlamak gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Kahve falında altına bez bağlamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altını bağlamak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında kedi bağlamak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında çuval bağlamak kendisiyle de gururlanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında deve bağlamak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuşak bağlamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Kahve falında birini bağlamak işlerinin karışacağına, adının yayılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir