AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez bağlamak

Kahve falında bez bağlamak

Kahve falında bez bağlamak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, geçim derdi çekeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bez bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Kahve falında ağaca bez bağlamak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında altına bez bağlamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bez bağlamak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz adet bezi görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temizlik bezi görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir