AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca bez bağlamak

Kahve falında ağaca bez bağlamak

Kahve falında ağaca bez bağlamak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hileye, fesada bulaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaca bez bağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Kahve falında ağaca bez bağlamak kendine olan güvenini kaybedeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak güzel günler için yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bez bağlamak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında altına bez bağlamak sorunların yakın zaman içinde artacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaca çaput bağlamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca ip bağlamak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık bez görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir