AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe bez bağlamak

Kahve falında bebeğe bez bağlamak

Kahve falında bebeğe bez bağlamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaca bez bağlamak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret eder.

Kahve falında bez bağlamak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına bez bağlamak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bebek bezleri görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi takmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, geleceğe dair planlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir