AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet bezi değiştirmek

Kahve falında adet bezi değiştirmek

Kahve falında adet bezi değiştirmek eline para geçeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında adet bezi değiştirmek gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Kahve falında adet bezi değiştirmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, onları gücendireceğine inanılır.

Kahve falında adet bezi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, onlar için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında adet bezleri görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek hızlanacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında adetli bez görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında adet bezi yıkamak namaz kılacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında adetli bezi görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında adet bezini yıkamak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir