AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayete tanık olmak

Kahve falında cinayete tanık olmak

Kahve falında cinayete tanık olmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kalp kırmaya, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında cinayete tanık olmak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya hırsızlıklar yaşanabilir.

Kahve falında cinayete tanık olmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Kahve falında bir olaya tanık olmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıklık etmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemede tanık olmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavgaya tanık olmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında cinayete şahit olmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cinayetten suçlanmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir