AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir olaya tanık olmak

Kahve falında bir olaya tanık olmak

Kahve falında bir olaya tanık olmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir olaya tanık olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında bir olaya tanık olmak önünü göremez olacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kavgaya tanık olmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinayete tanık olmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıklık etmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mahkemede tanık olmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşanmış olayı görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında olay çıkarmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, tatsız durumların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir