AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavgaya tanık olmak

Kahve falında kavgaya tanık olmak

Kahve falında kavgaya tanık olmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavgaya tanık olmak gördüyseniz:

  • Duygularınıza hakim olamayabilirsiniz.

Kahve falında kavgaya tanık olmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mahkemede tanık olmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıklık etmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir olaya tanık olmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cinayete tanık olmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini kavga ederken görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kavga etmek bıçaklanmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir