AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıklık etmek

Kahve falında tanıklık etmek

Kahve falında tanıklık etmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıklık etmek gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir olaya tanık olmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıklık etmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kavgaya tanık olmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinayete tanık olmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mahkemede tanık olmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir