AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede tanık olmak

Kahve falında mahkemede tanık olmak

Kahve falında mahkemede tanık olmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet eder.

Kahve falında mahkemede tanık olmak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında mahkemede tanık olmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kavgaya tanık olmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir olaya tanık olmak vefa göstereceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanıklık etmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında cinayete tanık olmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahkeme salonu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında mahkemede serbest kalmak huzurlu günler geçirileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir