AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayete şahit olmak

Kahve falında cinayete şahit olmak

Kahve falında cinayete şahit olmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında cinayete şahit olmak gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında cinayete şahit olmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında cinayetten kaçmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında cinayeti saklamak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinayete yardım etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinayeti gizlemek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinayete tanık olmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir