AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir cinayete tanık olmak

Kahve falında bir cinayete tanık olmak

Kahve falında bir cinayete tanık olmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, doğru haber almaya, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinayete tanık olmak verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında bir olaya tanık olmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında mahkemede tanık olmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıklık etmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavgaya tanık olmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, cebinin para göreceğine delalettir.

Kahve falında cinayeti saklamak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinayete yardım etmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir