AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin taşlamak

Kahve falında cin taşlamak

Kahve falında cin taşlamak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında cin taşlamak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında cin taşlamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi taşlamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında armut taşlamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini taşlamak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba taşlamak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık taşlamak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında horoz taşlamak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzu taşlamak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir