AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz taşlamak

Kahve falında horoz taşlamak

Kahve falında horoz taşlamak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında horoz taşlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında horoz taşlamak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak para sahibi olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cin taşlamak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çakal taşlamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, mutluluk ve saadete delalet eder.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında kurt taşlamak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında adam taşlamak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir