AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut taşlamak

Kahve falında armut taşlamak

Kahve falında armut taşlamak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında armut taşlamak gördüyseniz:

  • Mevcut bazı konularda belli bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında armut taşlamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kediyi taşlamak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına inanılır.

Kahve falında ölü taşlamak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında taşladığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı taşlamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında insanı taşlamak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı taşlamak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında domuzu taşlamak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir