AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi taşlamak

Kahve falında kara kedi taşlamak

Kahve falında kara kedi taşlamak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bir sıkıntıya girmeye, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kara kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kara kedi taşlamak malını ve canını riske edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kediyi taşlamak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi taşlamak emellere ulaşılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını taşlamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ev taşlamak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak başarılarının kalıcı olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşlamak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam taşlamak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir