AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık taşlamak

Kahve falında balık taşlamak

Kahve falında balık taşlamak sağlığına kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında balık taşlamak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Kahve falında balık taşlamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan taşlamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi taşlamak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında maymun taşlamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal taşlamak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü taşlamak büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek taşlamak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir