AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlerde uzanmak

Kahve falında çimlerde uzanmak

Kahve falında çimlerde uzanmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimlerde uzanmak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında çimlere uzanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çimlerde uzanmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yapay çim görmek sorunların çözüme kavuşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde çim görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çimleri biçmek işlerini tek başına yöneteceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında çim sulamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında çimlere oturmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir