AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlenmiş tohum görmek

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çimlenmiş tohum gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Kahve falında çim tohumu görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimlere uzanmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimli toprak görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çim saha görmek kazancında da artış meydana geleceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında çim dikmek yüzünü güldüreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çimlenmiş buğday görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir