AnaSayfa / Genel / Kahve falında çim tohumu görmek

Kahve falında çim tohumu görmek

Kahve falında çim tohumu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çim tohumu gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında çim tohumu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimlerde uzanmak böylece hayatının kolaylaşacağına, ruhunun dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında çimlerin üzerinde oturmak sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çim koparmak üzücü haberler alacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, dinç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çim yolmak iş kaybı yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye çim ekmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir