AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlikte yatmak

Kahve falında çimenlikte yatmak

Kahve falında çimenlikte yatmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük borçlar alınacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Kahve falında çimende yatmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimene yatmak sevgi ve hürmet göreceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Kahve falında çimenlerde yatmak geçim kolaylığı yaşayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlere yatmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, tövbe etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlikte yatmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir