AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlere yatmak

Kahve falında çimenlere yatmak

Kahve falında çimenlere yatmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sağlığını da kaybedeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, başarılarının katlanacağına, işlerin yoluna sokulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlere yatmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çimenlere yatmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet eder.

Kahve falında çimenlikte yatmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çimenlerde yatmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimene yatmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çimende yatmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir