AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimene yatmak

Kahve falında çimene yatmak

Kahve falında çimene yatmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, umutlanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kazanç ve kar getireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimene yatmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çimene yatmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çimende yatmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında çimene yatmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında çimenlerde yatmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında çimenlere yatmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende yatmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir